avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate ionutc21

Activitate ionutc21

Salutare,

Am vazut ca exista mai multe postari de genul cu acelasi subiect, insa sunt ceva mai vechi si cred ca s-a modificat legea intre timp.
As dori sa stiu cum pot verifica daca contractul de inchiriere a fost inregistrat la fisc sau unde se inregistreaza aceste contracte. Contractul a fost facut in 3 exemplare, din care 2 au fost luate de catre proprietar.
Proprietarul nu doreste sa inapoieze garantia desi apartamentul arata foarte bine (pot sa zic ca l-a regasit cu mult mai curat ca atunci cand mi l-a predat). Mentionez ca nu mi-a dat niciodata o chitanta, factura sau proforma si cred ca a inregistrat cu o suma mai mica.

Orice raspuns este bine venit!

Zi buna!
Răspuns la discuția Proces verbal - data gresita
Salut Claudiu,

Multumesc de raspuns!
Plangerea va anula amenda? La depunere se completeaza un formular? Se face un dosar anume?
Este prima amenda si nu ma descurc tocmai ok.

Buna ziua,
In data 17.07.2018 am luat amenda pentru depasirea vitezei legale in localitate (am efectuat o depasire, automat am crescut viteza de deplasare si recunosc ca este vina mea). Procesul verbal a fost facut insa pe data de 17.06.2018.
Ar trebui sa depun contestatie? Cineva mi-a spus ca aceasta contestatie se poate depune la politia rutiera din localitate.

As dori sa mentionez ca am semnat procesul verbal.

Multumesc!