avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal - data gresita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal - data gresita

Buna ziua,
In data 17.07.2018 am luat amenda pentru depasirea vitezei legale in localitate (am efectuat o depasire, automat am crescut viteza de deplasare si recunosc ca este vina mea). Procesul verbal a fost facut insa pe data de 17.06.2018.
Ar trebui sa depun contestatie? Cineva mi-a spus ca aceasta contestatie se poate depune la politia rutiera din localitate.

As dori sa mentionez ca am semnat procesul verbal.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
ionutc21, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionutc21 , utilizator 15:10, 17 Iulie 2018
Dacă e greșită data depuneti la judecători e plângerea.
Salut Claudiu,

Multumesc de raspuns!
Plangerea va anula amenda? La depunere se completeaza un formular? Se face un dosar anume?
Este prima amenda si nu ma descurc tocmai ok.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz fortuit biff4joe biff4joe Buna seara in data de 04-05-2011 in jurul orei 0.45 am fost oprit ,in Bucuresti sos Panduri, de politia rutiera pt depasirea vitezei legale (90km/h) in ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa fac plangere contraventionala? dba_bog dba_bog Salut ! Tocmai am fost \"prins\" cu 82 km/h in localitate. Politia mi-a dat 6 puncte amenda si 4 penalizare..E normal sa imi dea 6 puncte amenda pentru ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - amenda radar gabriel_p gabriel_p In data de 15.10.2011 ma deplasam pe drumul national ….... dinspre loc …....., jud...... spre loc …...., jud …. la volanul ... (vezi toată discuția)