Buna seara
in data de 04-05-2011 in jurul orei 0.45 am fost oprit ,in Bucuresti sos Panduri, de politia rutiera pt depasirea vitezei legale (90km/h) in dreapta mea se afla sotia insarcinata in luna a7 a si avea dureri foarte mari.i-am explicat politistului ca ma deplasez la Spitalul Universitar cu o urgenta iar acesta mi-a oprit permisul si ci-ul pentru a reveni mai tirziu sa-mi returneze actele impreuna cu o amenda de 402lei+4pct
Doresc sa stiu ce acte imi trebuie pt contestatie,si daca se poate un model
am de la spital confirmarea urgentei(sotia a stat internata cu perfuzi 3 zile)
si unde este cazul fortuit? contestatia trebuie sa o motivati in fapt si drept. actul principal pe care trebuie sa il depuneti este insusi procesul verbal.
Contestatia se depune in termen de 15 zile de la comunicare.
Pe langa plangerea contraventionala in care aratati imprejurarile comiterii abaterii, depuneti procesul verbal, in copie foaia de observatie. Mentionati in plangere ca solicitati judecarea si in lipsa.
Nu puteti justifica astfel depasirea vitezei. Cazul forutit...nu prea il observ... poate o stare de necesitate...dar nu prea merge. Ati depasit viteza si punct. Daca din spate venea o avalansa, se darma un bloc, etc si in acest caz pentru a scapa depaseati viteza era alta situatia.
am apelat la serviciul de urgenta dar dupa doua ore am fost anuntat ca ambulanta a avut un accident si nu mai poate ajunge (stau in bucuresti)iar sotia avea dureri ff mari.
multumesc oricum
Amenda rutiera !
andrei60
Buna ziua ! am primit o amneda acum 7 zile pentru depasirea vitezei in localitate , am fost oprit de un agent dar nu mi s-a aratat nici o dovada ca am depasit ... (vezi toată discuția)