avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rutiera !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rutiera !

Buna ziua ! am primit o amneda acum 7 zile pentru depasirea vitezei in localitate , am fost oprit de un agent dar nu mi s-a aratat nici o dovada ca am depasit viteza . Am semnat procesul verbal si am fost amendat cu 600 ron .I-am zis agentului sa -mi arate o dovada , dar a zis ca nu e obligat si ca il "irit".sunt sigur ca nu am depasit viteza ! ce demersuri ma sfatuiti sa fac , sunt sigur ca viteza nu a fost depasita , si nu mi s=a aratat nicio dovada. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:06, 12 Aprilie 2011
Faci plangere contraventionala la judecatoria in raza careia s-a intamplat fapta. Probele sunt in sarcina lor.
Plangerea poate fi depusa in termenul de 15 zile si sa contestati PV care vi s-a intocmit pe motivul ca nu vi s-a prezentat proba cu depasirea vitezei( fotografia radar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 amenzi pentru depasirea vitezei legale in localitate in decurs de un minut stefaroiflorin stefaroiflorin In ziua de 10:05:2013 la ora 15:42 am fost detectat de radar cu viteza de 81 km in localitate si la 15:53 cu viteza de 116 km in aceeasi localitate . Apoi ... (vezi toată discuția)
Depasirea vitezei la intrarea in localitate Consilier Juridic Consilier Juridic Buna ziua tuturor! Despre plangerea contraventionala s-a discutat mult, despre radarele mobile la fel sau contestarea PV in instanta dar haideti sa vedem un ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal ZOMWE ZOMWE Conduceam in spatele unei masini. Am depasit impreuna un tir si in timpul depasirii pentru scurt timp detectorul radar a tiuit puternic. Dupa aproximativ ... (vezi toată discuția)