avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Caz fortuit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Caz fortuit

Buna seara
in data de 04-05-2011 in jurul orei 0.45 am fost oprit ,in Bucuresti sos Panduri, de politia rutiera pt depasirea vitezei legale (90km/h) in dreapta mea se afla sotia insarcinata in luna a7 a si avea dureri foarte mari.i-am explicat politistului ca ma deplasez la Spitalul Universitar cu o urgenta iar acesta mi-a oprit permisul si ci-ul pentru a reveni mai tirziu sa-mi returneze actele impreuna cu o amenda de 402lei+4pct
Doresc sa stiu ce acte imi trebuie pt contestatie,si daca se poate un model
am de la spital confirmarea urgentei(sotia a stat internata cu perfuzi 3 zile)
Cel mai recent răspuns: biff4joe , utilizator 00:24, 1 Decembrie 2011
azi am intrat pe pagina judecatoriei sector 5 si am luat urmatoarea solutie a dosarului
"Solutie: Admite plângerea. Anulează procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor seria CC nr. 8935818/04.05.2011 şi, în consecinţă, exonerează petentul de sancţiunile contravenţionale aplicate prin acesta. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 25.11.2011"
mai pot face recurs cei de la politie?
biff4joe a scris:
mai pot face recurs cei de la politie?

O hotarare judecatoreasca irevocabila nu poate fi atacata cu recurs. Prin urmare raspunsul la intrebarea dvs. este "nu".

multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sotia mea este insarcinata iar acum 3 zile a acuzat ... Alin0007 Alin0007 Buna seara. Sotia mea este insarcinata iar acum 3 zile a acuzat greturi si dureri in zona abdomenului. Vazand ca starea ei se inrautateste am decis sa mergem ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru depasire pe linie discontinua ssdany ssdany De curand mi-a fost suspendat carnetul de conducere pentru 30 de zile, pentru ca am efectuat o depasire cu autoturismul intr-o zona in afara localitatii, unde ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera ! andrei60 andrei60 Buna ziua ! am primit o amneda acum 7 zile pentru depasirea vitezei in localitate , am fost oprit de un agent dar nu mi s-a aratat nici o dovada ca am depasit ... (vezi toată discuția)