avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Activitate Marincken

Activitate Marincken

Singura solutie pentru part-time?
C um poate fi angajat un portar cu 6 ore pe zi ,de catre asociatia de proprietari incepand cu ianuarie 2019?
Esentialul este sa trecem valorile existente la aceeasi data .Daca situatia este la 31 iulie atunci toate soldurile trecute in situatie sa fie de la 31 iulie .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Situatia se intocmeste lunar la 30 ale lunii ci nici vorba de zilnic.Asta este o situatie lunara .
E foarte corect ce spuneti dar mai e un aspect de intarit.Toate sumele din situatie fie ca sunt din activ sau pasiv ,obligatoriu sa fie la aceeasi data .Nu poti sa faci situatia la o anumita data cu solduri din date diferite.
Iau ca exemplu intocmirea situatiei la 30 iunie. Cifrele sunt cele din registru casa sold la 30 iunie,sold banca la 30 iunie total cote neincasate la 30 .06 pentru activ si in pasiv totl fd.rulment ,fd.reparatii si fd.special tot la 30 .06.Eu consider ca situatia la 30.06 trebuie sa contina numai solduri de la 30.06.E corect?Eu cred ca da,dar administratorul care o intocmeste ,culege solduri la 30.06 si unele la 30.05 spunand ca asa e corect ca nu are datele dar intretinerea pe iunie se afiseazaLintocmeste) in august.Cum e corect?
Răspuns la discuția Asociatii de proprietari
Multumesc!
Răspuns la discuția Asociatii de proprietari
ce rost are acest site daca nu raspunde nimeni?
Situatia soldurilor pe activ si pasiv trebuie sa contina informatii de la un moment dat pentru toate rubricile.Ex.sold casa si banca la 31.05.2018 ,sumele de plata neachitate de proprietari pentru luna mai?Eu cred ca asa e corect dar contabila intocmeste situatia pe mai cu sold casa si banca la 31.05 dar sumele de plata de proprietari sunt din listele pe aprilie.Cum e corect?