avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii de proprietari

Situatia soldurilor pe activ si pasiv trebuie sa contina informatii de la un moment dat pentru toate rubricile.Ex.sold casa si banca la 31.05.2018 ,sumele de plata neachitate de proprietari pentru luna mai?Eu cred ca asa e corect dar contabila intocmeste situatia pe mai cu sold casa si banca la 31.05 dar sumele de plata de proprietari sunt din listele pe aprilie.Cum e corect?
Cel mai recent răspuns: Marincken , utilizator 00:39, 22 Iulie 2018
ce rost are acest site daca nu raspunde nimeni?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mai se pune de regula lista lui aprilie, iar soldul la 31 va cuprinde
- sold casa
- sold banca - chiar daca-l afli dupa 2,3,4 zile
- suma ramasa neachitata pentru aprilie, de la afisare aprilie, pana la final luna mai
- suma lunilor restante, neachitate
- suma cheltuielilor, reparatiilor, salariilor, etc, efectuate in luna mai, platite sau neplatite
- valoarea facturilor emise pana la sfarsitul lunii mai, pentru mai, achitate sau neachitate
Sunt cateva elemente pentru activ, situatie ce cuprinde si aprilie si mai.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activ-pasiv... si altele yaguaro_1st yaguaro_1st Prietena mea m-a rugat sa o ajut cu actele asociatiei. Cunosc ceva teorie, m-am intersectat cu acest domeniu dar imi dau seama ca am cateva nelamuriri acum, ... (vezi toată discuția)
Balanta activ-pasiv asociatii proprietari pante pante Cu ceva timp in urma, radet a emis doua facturi pentru plata in aceeasi luna calendaristica, de ex. pentru decembrie si ianuarie. Acestea au fost prinse drept ... (vezi toată discuția)
Situatia elementelor de activ si pasiv la o asociatie de proprietari alenka alenka 1.Soldul la casa si la banca il iau pe cel din 30.06.2013? 2.La sume neachitate de proprietarii din asociatie pt.lista de plata curenta -asta inseamna cei ... (vezi toată discuția)