Detin un teren pe care am construit un S+P+2E. Autorizatia a fost emisa in Iunie 2014, am declarat inceperea lucrarilor in Iunie 2015 si valabilitatea autorizatiei este de 3 ani de la data declararii inceperii lucrarii. In 2016 am aplicat pentru modificare, extindere si schimbare nestructurala a cladirii si s-a emis o noua autorizatie in 2017. Pentru aceasta am declarat inceperea lucrarilor in 2018 si ar urma sa expire in 2021. Cladirea nu a fost inca predata la urbanism si ca atare nu este intabulata, dar Primaria din oras solicita deja sa platim impozit pe cladire. Ei spun ca trebuie sa platim impozit din 2018 de cand a expirat prima autorizatie pentru cladirea deja construita si nu ii intereseaza daca am predat sau nu cladirea. Am doua intrebari:
- trebuie sa tinem cont de prima sau de a doua autorizatie pentru predarea cladirii?
- este corect sa fim impozitati deja avand in vedere ca nu am predat cladirea? (ei practic ne impoziteaza pe baza unui proiect)
Va rog sa ma ajutati si cu nr. de lege la care se face referire.
Multumesc anticipat
Multumesc pentru raspuns. Ma bucur sa aflu ca este o aberatie. Cum pot afla daca imi sunt inregistrati toti anii de cotizare si daca sunt diferente cum pot rezolva pentru inregistrarea intregii vechimi in munca? Multumesc.
Buna ziua, Lucrez in strainatate (state UE) de la data de 01.01.2009 cu contract de munca. Am aflat tarziu ca trebuia sa imi inregistrez vechimea in munca in REVISAL si nu stiu daca totii anii de munca din 1996 pana in 2008 sunt inregistrati. Mentionez ca am vechiul carnet de munca, contractele si adverintele de lucru din tara. Se poate pierde aceasta vechime in munca chiar daca eu am cotizat toti anii? Cum trebuie sa procedez pentru a inregistra in REVISAL toata aceasta vechime? Am lucrat tot acest timp in Bucuresti. O alta intrebare: facultatea de 5 ani fara frecventa este - se considera vechime in munca? Multumesc anticipat.