avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate VIorinescu

Activitate VIorinescu

Contoare individuale de energie termica disparute de pe scara blocului

Locuiesc intr-un complex rezidential terminat acum ~5 ani unde contoarele de apa rece, calda si energie termica pentru fiecare apartament sunt in niste locasuri speciale in holurile fiecarui etaj. Locasurile nu se incuie.

Mie si inca unui vecin ne-au disparut contoarele de energie termica (~200-300 EUR/buc). Presedintele asociatiei zice ca aceste contoare nu sunt in inventarul asociatiei si daca nu ne cumparam altele vom sta in frig (si deja inghetam).
Sa zicem ca vom cumpara altele, la fel de bine pot disparea si ele pentru ca eu nu pot sa pun lacat pe usile unde stau contoarele pentru ca nu sunt ale mele.

Daca aceste contoare erau puse pe tevile asociatiei, citite de un reprezentant al asociatiei, nu erau practic in custodia administratiei?
Si prin urmare, nu este asociatia este responsabila pentru ele?

Am reziliat unilateral un contract de prestari servicii pentru neplata repetata a serviciilor.

As dori acum sa initiez procedura pentru obtinerea unei ordonante de plata. Pot cere, ca pe langa obligarea debitorului la plata sumelor restante, instant sa "ridice" (nu stiu care este termenul corect) clauza de confidentialitate si clauza de neconcurenta?