avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ordonanta de plata - ridicare clauza de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ordonanta de plata - ridicare clauza de confidentialitate/neconcurenta

Am reziliat unilateral un contract de prestari servicii pentru neplata repetata a serviciilor.

As dori acum sa initiez procedura pentru obtinerea unei ordonante de plata. Pot cere, ca pe langa obligarea debitorului la plata sumelor restante, instant sa "ridice" (nu stiu care este termenul corect) clauza de confidentialitate si clauza de neconcurenta?
Cel mai recent răspuns: ContSters486608 , utilizator 23:22, 18 Iulie 2018
Buna seara. Procedură ordonanței de plata este o procedură speciala care poate avea ca obiect doar recuperarea sumelor de bani restante. Pentru celelalte aspecte este necesar să introduceti o acțiune pe dreptul comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza exclusivitate Kapy Kapy Buna seara, As avea nevoie urgent de o niste clauze de exclusivitate pentru un contract de colaborare/prestari servicii: in sensul ca firma presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Ajutor!neplata facturi! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema mareeeee......avem un sc pe care lucram de 4 luni, mai exact distributie de scule,unelte si instalatii.Avem un client cu care ... (vezi toată discuția)
Rate leasing auto neachitate hagiu petru hagiu petru nu am platit 2rate .dosarul este trimis la o firma de recuperatori.Se poate ajunge la o intelegere cu aceasta firma.Mai am 7 rate de platit (vezi toată discuția)