Și eu sunt in aceeași situație tot cu Iordache și Damaschin și mă pun să plătesc .Oare nu exista o lege și pt noi păgubiții că sa putem sa ne strângem cu toții și să facem contestații in masă ? Pe deasupra au același cont de virament bancar , oare nu sunt pe mana amândoi și așa se îmbogățesc executorii pe urma noastră ?
Am cerut la noul angajator sa trimita e-mail a doua zi executorului cu sistarea popririi care am primit-o de la jobul anterior unde precizează că am achitat creanță totala , dar nu am primit nici un răspuns . Am încercat să i-au legătura telefonic cu d-l executor și acesta susține că nu-mi va ridica poprirea până nu-i plătesc cheltuielile de judecată . Bej. Iordache Ion a preluat dosarul de la bej. Damaschin Marius , ambii din Pitești , iar eu am platit d-lui executor Damaschin Marius care momentan este închis pt frauda , iar eu am constatat din inscrisurile primite că au același cont de virament bancar d-l executor Iordache Ion cu d-l executor Damaschin Marius. Este normal să aibă ambii același Nr de cont pt viramentul bancar ?
Multumesc frumos , cum sa nu am motiv sa fac contestație , când mie îmi vine in continuare poprire pe același nr de dosar , cu toate ca am trimis noului executor sistarea popririi pe acel dosar , pe email !? Multumesc !
Buna ziua , dacă am primit o sistare a unei popriri din 2019 , de ce mai primesc încă o poprire pe același nr dosar , fiind preluat de un alt executor? Cum ar trebui procedat in astfel de situații ? Multumesc!
Am legalizate o hotărâre de partaj , iar pe acea hotărâre este specificat ca hotararea este definitivă prin reapelare ...as dori sa stiu ce inseamna " prin reapelare"?