avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate monykastory

Activitate monykastory

Și eu sunt in aceeași situație tot cu Iordache și Damaschin și mă pun să plătesc .Oare nu exista o lege și pt noi păgubiții că sa putem sa ne strângem cu toții și să facem contestații in masă ? Pe deasupra au același cont de virament bancar , oare nu sunt pe mana amândoi și așa se îmbogățesc executorii pe urma noastră ?
Am cerut la noul angajator sa trimita e-mail a doua zi executorului cu sistarea popririi care am primit-o de la jobul anterior unde precizează că am achitat creanță totala , dar nu am primit nici un răspuns . Am încercat să i-au legătura telefonic cu d-l executor și acesta susține că nu-mi va ridica poprirea până nu-i plătesc cheltuielile de judecată . Bej. Iordache Ion a preluat dosarul de la bej. Damaschin Marius , ambii din Pitești , iar eu am platit d-lui executor Damaschin Marius care momentan este închis pt frauda , iar eu am constatat din inscrisurile primite că au același cont de virament bancar d-l executor Iordache Ion cu d-l executor Damaschin Marius. Este normal să aibă ambii același Nr de cont pt viramentul bancar ?
Este normal sa se faca poprire de doua ori pe acelasi nr de dosar ,fiind achitat deja din 2019? si ce pot face in acest caz ?
Multumesc frumos pentru informații !
Deoarece am plătit toată suma .
Multumesc frumos , cum sa nu am motiv sa fac contestație , când mie îmi vine in continuare poprire pe același nr de dosar , cu toate ca am trimis noului executor sistarea popririi pe acel dosar , pe email !? Multumesc !
Buna ziua , dacă am primit o sistare a unei popriri din 2019 , de ce mai primesc încă o poprire pe același nr dosar , fiind preluat de un alt executor? Cum ar trebui procedat in astfel de situații ? Multumesc!
Ok , multumesc frumos.
Asta înseamnă că nu se mai poate face nici un apel în instanță?
Am legalizate o hotărâre de partaj , iar pe acea hotărâre este specificat ca hotararea este definitivă prin reapelare ...as dori sa stiu ce inseamna " prin reapelare"?