avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am legalizate o hotărâre de partaj , iar pe acea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am legalizate o hotărâre de partaj , iar pe acea hotărâre ...

Am legalizate o hotărâre de partaj , iar pe acea hotărâre este specificat ca hotararea este definitivă prin reapelare ...as dori sa stiu ce inseamna " prin reapelare"?

Cel mai recent răspuns: monykastory , utilizator 11:43, 14 Septembrie 2021
poate neapelare ?
Asta înseamnă că nu se mai poate face nici un apel în instanță?
pai nu , ca a trecut termenul.
Ok , multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca definitiva tomasso tomasso Buna ziua, o hotarare judecatoreasca civila, devine definitiva si irevocabila prin neapelare, dupa expirarea termenului de15 zile,automat , producand efecte ... (vezi toată discuția)
În procesul civil, nedeclararea în termen a apelului de către ... Cami2014 Cami2014 În procesul civil, nedeclararea în termen a apelului de către intimată, înseamnă că Hotărărea pronunțată de prima instanță rămâne definitivă ... (vezi toată discuția)
Clarificare ncpc - comunicarea unei hotarari catre parti goplanet goplanet Pentru o hotarare definitiva si irevocabila se considera ca s-au indeplinit legal formalitatile de comunicare catre parti a ei ? (vezi toată discuția)