Buna ziua sotul a lucrat pana in luna mai la o firma de constructi ca muncitor calificat cand a facut cererea de lichidare a complectato si atat nu a primit nimic nu a mai semnat nimic inafara de cerere el in tot timpul acesta a figurat ca asigurat la sanatate in august sa angajat la o alta firma tot de constructi unde a dat o copie de pe buletin si atat nu ia cerut copie dupa calificare nu a semnat un contract nimic sefu spune ca e angajat sunt 4 persoane care sunt in situatia aceasta doar ca diferenta e ca ei nu figuraza ca asigurati la sanatate si nici nu au calificare in domeniu .Va rog spunetimi ce e de facut si unde pot sa aflu daca e angajat sau nu ce pot face ?Va multumesc
Buna sunt insarcinata in 33 saptamani si lucrez din septembrie 2017 in luna iulie sa inchis firma unde lucram,m-am angajat la o alta firma dar am 2 zile intrerupere in care nu sunt angajata din 18:07 pana in 23:07 am dreptu la indemnizatie ? si ce pot sa fac?
Buna ziua sunt insarcinata in 25 saptamani am dreptu sa intru in concediu de risc maternal? ce trebuie sa fac? si care sunt avantajele si dezavantajele?
Buna ziua,lucrez din 18.09.2017 pana in 18.07.2018 la o firma si din data de 23.07.2018 la o alta firma am intrerupere,pot beneficia de indemnizatie? am 4 saptamani de cand sunt insarcinata.