avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua sotul a lucrat pana in luna mai la o firma de constructi ca muncitor calificat cand a facut cererea de lichidare a complectato si atat nu a primit nimic nu a mai semnat nimic inafara de cerere el in tot timpul acesta a figurat ca asigurat la sanatate in august sa angajat la o alta firma tot de constructi unde a dat o copie de pe buletin si atat nu ia cerut copie dupa calificare nu a semnat un contract nimic sefu spune ca e angajat sunt 4 persoane care sunt in situatia aceasta doar ca diferenta e ca ei nu figuraza ca asigurati la sanatate si nici nu au calificare in domeniu .Va rog spunetimi ce e de facut si unde pot sa aflu daca e angajat sau nu ce pot face ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 23 Septembrie 2019
1. Sa solicite in scris de la angajator:
- eliberarea unui exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m. si un extrs REVISAL.

2. Sa incerce sa verifice la ITM , daca i s-a inchis c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncetare contract cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Doresc sa stiu daca am fost la o firma, unde dupa cateva interviuri mi-au spus ca ma aleg pe mine din multi candidati, am facut o cerere de mana ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu angajata? Cristina120 Cristina120 Buna seara, As aprecia daca m-ati putea ajuta cu urmatoarea problema: M-am angajat in februarie la o firma. La interviu mi s-a spus ca exista doua metode ... (vezi toată discuția)
O nelamurire - angajare de o zi Florentinageorgiana Florentinageorgiana Buna ziua! In luna august am lucrat doar o singura zi la o firma. In cele din urma am renuntat dupa aceea zi, deoarece, nu ma puteam adapta mediului de lucru. ... (vezi toată discuția)