Buna ziua! In luna august am lucrat doar o singura zi la o firma. In cele din urma am renuntat dupa aceea zi, deoarece, nu ma puteam adapta mediului de lucru. eu in aceea zi nu am semnat nici un contract de munca, absolult nimic, doar am trimis in dimineata acelei zile o copie dupa buletin, pentru inceperea demersurilor angajari, dar ulterior am renuntat dupa aceea zi. De curand am vrut sa ma inscriu la AJOFM, pentru a primi indemnizatia de somaj, dar nu am putut deoarece eu figurez in baza de date cum ca am fost angajata o zi! Cum este posibil acest lucru daca eu nu am semnat nici un contract de munca si era si primul meu job, neavand nici carte de munca ???Va multumesc
In cazul dvs., angajatorul a inregistrat in REVISAL un c.i.m. nevalabil - lipsa semnaturii dvs pe c.i.m. - , situatie in care puteti sesiza ITM-ul , dar si angajatorul pentru a opera anularea acelui c.i.m.
Cei de la AJOFM, mi au spus ca am nevoie de o adeverinta de la firma respectiva cum ca am incheiat colaborarea. Intentionez sa ma angajez la o alta firma, am nevoie de acesta adeverinta la dosarul de angajare?