avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim nevalabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim nevalabil

Buna seara! In luna august anul trecut am lucrat doar o singura zi la o firma. In cele din urma am renuntat dupa aceea zi, deoarece, nu ma puteam adapta mediului de lucru. eu in aceea zi nu am semnat nici un contract de munca, absolult nimic, doar am trimis in dimineata acelei zile o copie dupa buletin, pentru inceperea demersurilor angajari, dar ulterior am renuntat dupa aceea zi. Eu figurez in baza de date cum ca am fost angajata o zi! Cum este posibil acest lucru daca eu nu am semnat nici un contract de munca si era si primul meu job, neavand nici carte de munca ??? Acum doresc sa particip la un concurs pentru o functie publica, am nevoie la dosarul pt concurs de o adevrinta de la acesta firma? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florentinageorgiana , utilizator 15:19, 26 Iulie 2017
Este greseala angajatorului ca a transmis in REVISAL un c.i.m. nevalabil.

Prin urmare, puteti sesiza ITM-ul.

Nu prea aveti ce adeverinta sa solicitati daca nu ati semnat c.i.m..
Va Multumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nelamurire - angajare de o zi Florentinageorgiana Florentinageorgiana Buna ziua! In luna august am lucrat doar o singura zi la o firma. In cele din urma am renuntat dupa aceea zi, deoarece, nu ma puteam adapta mediului de lucru. ... (vezi toată discuția)
E posibil sa fie chemată să închei un contract de munca nesemnat de mine? ContSters426008 ContSters426008 Am fost chemată în urma unui interviu la o proba de lucru si sa discutam oferta de angajare, de catre managerul firmei. A doua zi am dat SMS că nu imi ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale AndreeaIlie29 AndreeaIlie29 Buna ziua, lucrez la o firma pe postul de operator dispecer. Sunt insarcinata in luna a 5-a si am aflat inca din luna a 4-a ca firma si-a schimbat denumirea. ... (vezi toată discuția)