avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate soulraven

Activitate soulraven

salut, sper sa ma ajutati cu cateva sfaturi asupra unui administrator de bloc.
In primul rand, in blocul in care locuiesc, administratorul este si sef de scara, si de la inceputu in urma cu cativa ani a inceput sa faca pe seful, in primul rand a acceptat ca uscatoria sa o inchida si o vecina de la parter sa o foloseasca, primind semnaturi doar de la locatari, eu nu am semnat ca asi fi de acord cu asa ceva, apoi camara blocului este folosita doar de el si cativa locatari, mai nou a facut acoperisi pe bloc, dar nu a luat nici o semnatura de la nimeni ca am fii de acord cu o asemena investitie si cel mai recent, in fata garajului lui, la o distanta de vre-o 5m, a pus un stalp de parcare, ca nimeni sa nu mai parcheze in fata garajului lui, desi zeci de ani nu au fost probleme de genu asta si nu s-a pus vreodata problema ca parcand in fata garajului i blochezi accesul lui in garaj, motivand ca dupa atatia cand este in bloc nu vrea sa isi mai parcheze masina peste tot, decat in fata garajului lui, dar blocand accesul, a blocat si un loc de parcare perfect valabil.

ce asi putea face?care este calea legala ?
Răspuns la discuția mostenire"incurcata".....
azi am fost la notarul de care sunt sigur ca are etstamenul insa asta se face ca"ploua si"ca nu l ar detine desi eu stiu din surse sigure ca exista am cautat si un avocat care mi a zis sa incepem procedura de partak a proprietati ce e de facut?sa mai incerc sa obtin testamentul sau??
Răspuns la discuția mostenire"incurcata".....
in ce conditii putea sa se "produca" testamentul, bunica fiind invalida si putin senila si nu erau toti copii mostentitori de fata, atunci cand se zice ca i-a lasat totul uneia dintre surori (cu ea de fata).......in ce conditii se putea intampla asta?
buna ziua
iata cum sta treaba...bunica mea a avut 3 copii .unul din ei fiind si mama mea.insa dupa ce ea a murit au aparut problemele legate de mostenire.problema sta in felul urmator in centrul craiovei este un teren de 900 de metri patrati el fiind impartit :jumate bunica si jumate bunicu .asa lanasnd bunicu inainte s moara vorba.partea bunicului era impartita in 4 o bucata revenindui bunici mele si restul la cei 3 fratii.bunica a avut ceva probleme de sanatate si una din fetele ei...a profitat de asta ducand o la notar si punand o sa ii faca testament pe partea acesteia ,,ce putem face?aceatsa(matusa mea)nu ne lasa sa vedem testamentul si nici nu ne da foai cadastului sa vedem ce si cati metri patrati revine fiecaruia
va intreb la cat timp se face sucesiunea bunica murind de 1 an jumate?
ce valoare are testamentul daca nu a fost intocmit conform legii?dca matusa mea are tdrept sa puna" stapanire" pe teren in sine(nelasand pe nici unul din fratii sa intre acolo)si care este cadrul legal prin care sustine ca este proprietarul de drept testamentar
mersi mult de raspuns, de un asemena raspuns aveam nevoie, stiu ca greseala este a mea, si recunosc, eu eram interesat doar de legalitatea lor. Multumesc mult......din punctul meu de vedere consider subiectul inchis.

TOPIC CLOSED
si ce pot sa fac in aceasta situatie?cum o pot rezolva?
da, am beneficiat de somaj in urma incetari unei activitati din cadrul munci.......iar ii acelasi timp eram si la facultate, preciez ca facultatea era particulara.
daca se poate in termeni mai putin tehnici.........ce pot face.........
eu stiam ca activele mobile se prescriu in 3 ani si cele imobile in 5 ani.......si prefer un raspuns civilizat.....nu vad facultatea in limbajul tau.......
Buna ziua, numele meu este Zaharia Constantin si ma confrunt cu urmatoarea problema......De curand am depus dosarul de somaj la agentia de somaj locala, cand am fost chemat pentru a semna dosarul de somaj am primit o veste relativ ciudata, in urma cu 3 ani am mai avut somaj iar atunci eram si in anul 2 de facultate, printre multele foi pe care le-am semnat am vazut dosarul vechi si am semnat si o declaratie prin care se stipula ca nu sunt incadrat in nici o forma de invatamant. OK, recunosc am facut fals in acte, dar stau si eu si ma intreb......oare dupa 3 ani de zile nu se prescrie orice fapta de genu asta?Va rog dati-mi si me un semn de viata ca sa stiu ce-i de facut ca m-au pus la plata acuma si is vre-o 8 milioane.......va rog ajutati-ma.......