avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate Hfdf

Activitate Hfdf

Buna ziua Ziua . Împreuna cu , concubinul avem probleme foarte mari . El consuma anumite droguri ușoare , consuma alcool , și pe lângă asta , zi deci mult Xanax , in combinație cu alcoolul . El are pierderi de memorie , face scandal , violenta fizica cât și psihică .vreau sa mi Spuneti va rog, dacă ajungem in instanța , care sunt șansele Pt custodie totala ?? Infantil are 15 luni . Eu nu mai locuiam in ro de câțiva ani , m amintita Pt el . Nu lucrează , bani primește de la părinții lui .. in cazul meu exista. Un contract de munca in uk , și aici in ro . Multumesc
Răspuns la discuția Custodie totala minor 1 an
Va Mulțumesc Pt răspuns . Spuneti-mi va rog , este adevărat ca nu am dreptul ( și proba vb ) sa cer un set de analize pentru a demonstra cele mai sus supuse ? Am nevoie doar de probe vizuale și de martori ? Analizele de sânge nu sunt considerate dovezi ?? Va mulțumesc foarte mult .
Buna seara . Spuneti-mi va rog , pot obține custodia totala a unui infant de 1 an ? Tatăl este agresiv atât fizic cât și verbal , consuma alcool , fumează marijuana , ia Xanax in combinație cu alcool , și uneori mai consuma și cocaina sau extasy , depinde de ocazie .