Buna seara . Spuneti-mi va rog , pot obține custodia totala a unui infant de 1 an ? Tatăl este agresiv atât fizic cât și verbal , consuma alcool , fumează marijuana , ia Xanax in combinație cu alcool , și uneori mai consuma și cocaina sau extasy , depinde de ocazie .
Sunt motive daca se dovedeste in instanta cu martori ceea ce ati afirmat , pentru ca instanta sa dispuna ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata in mod exclusiv doar de catre unul dintre parinti.
Buna seara!
Aveți șanse să obțineți exercitarea exclusivă a autorității părintești daca reusiti să probați în fata instantei acel comportament al tatalui, care nu este în interesul minorului.
Va Mulțumesc Pt răspuns . Spuneti-mi va rog , este adevărat ca nu am dreptul ( și proba vb ) sa cer un set de analize pentru a demonstra cele mai sus supuse ? Am nevoie doar de probe vizuale și de martori ? Analizele de sânge nu sunt considerate dovezi ?? Va mulțumesc foarte mult .
Violenta in familie ?
Hfdf
Buna ziua Ziua . Împreuna cu , concubinul avem probleme foarte mari . El consuma anumite droguri ușoare , consuma alcool , și pe lângă asta , zi deci mult ... (vezi toată discuția)