avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta in familie ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta in familie ?

Buna ziua Ziua . Împreuna cu , concubinul avem probleme foarte mari . El consuma anumite droguri ușoare , consuma alcool , și pe lângă asta , zi deci mult Xanax , in combinație cu alcoolul . El are pierderi de memorie , face scandal , violenta fizica cât și psihică .vreau sa mi Spuneti va rog, dacă ajungem in instanța , care sunt șansele Pt custodie totala ?? Infantil are 15 luni . Eu nu mai locuiam in ro de câțiva ani , m amintita Pt el . Nu lucrează , bani primește de la părinții lui .. in cazul meu exista. Un contract de munca in uk , și aici in ro . Multumesc
Aveti sanse mari sa obtineti exercitarea autoritatii parintesti in mod exclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie totala minor 1 an Hfdf Hfdf Buna seara . Spuneti-mi va rog , pot obține custodia totala a unui infant de 1 an ? Tatăl este agresiv atât fizic cât și verbal , consuma alcool , ... (vezi toată discuția)
Proces de custodie ... Cri013 Cri013 Bună. Am o întrebare, sper sa ma puteți ajuta. În cazul unui proces de custodie, în urma separării părinților prin divorț, dacă tatal dorește ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva David90 David90 Buna seara.As dori sa stiu daca pot avea custodie exclusiva in cazul in care tatal copilului a fost inchis pt furt in Germania,dar a fost scos pe cautiune,plus ... (vezi toată discuția)