Am depus sesizarea la Politia locala - Inspectoratul in Constructii Bistrita in data de 21.02.2019, in data de 19.03.2019 mi se confirma realitatea sesizarii si ca voi fii informata despre masurile luate. Nu a mai primit nimic, nici un raspuns. La audienta din 12.06.2019 mi s-a spus ca documentele sint "inca" pe traseu. Ce pot face in continuare, este vorba despre o mansarda edificata la o casa fara fundatie si fara autorizatie iar Certificatul de urbanism interzice orice modificare la imobil, doar lucrari de reparatii. Astept raspuns, multumesc
Granituirea trebuie sa se faca conform actelor de proprietate ori situatiei de pe teren. Mentionez ca mi-a fost incalcata proprietatea, lucru dovedit cu schitele pe care le detin din 1952. Vecinii mei nu detin nici o schita.
Nu am incalcat proprietatea lor, ei nu mi-au incalcat proprietatea. Detin si schita din 1952 care arata releveul meu si suprafata pe care au cumparat-o parintii mei. Ar fii strigator la cer asa o nedreptate. Vecinii au mutat ilegal gardul.
Daca sint intabulata in e- terra cu documente autentice, se poate modifica ceva de vecinii care au cerut granituirea, dar nu au schite doveditoare ptr.terenul detinut si modificat in cadastru.