avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... e-terra
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

e-terra

Daca sint intabulata in e- terra cu documente autentice, se poate modifica ceva de vecinii care au cerut granituirea, dar nu au schite doveditoare ptr.terenul detinut si modificat in cadastru.
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 19:33, 1 Februarie 2019
Daca instanta constata ca ati încălcat dreptul lor de proprietate, se poate modifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula un cadastru in instanta? adriana.popescu adriana.popescu Buna seara, Problema mea este urmatoarea: Detin un teren mostenire de la bunici pe care doresc sa fac cadastru. Numai ca in momentul in care am demarat ... (vezi toată discuția)
Suprapunere de terenuri Cristycheia Cristycheia In 2013 am cumparat un teren in Prahova, cu toate actele in regula, inclusiv proces verbal de trasare. Ulterior am obtinut o autorizatie de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Lipsa teren fital fital Am si eu o intrebare: locuiesc la casa si vecinul din fata mi-a tot spus ca, dupa schita de proprietate, nu ii iese suprafata de pamant. Intentia lui este de a ... (vezi toată discuția)