avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Supraveghere video
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Supraveghere video

Unde pot sesiza supravegherea mea prin camere de luat vederi?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Andreescu , utilizator 02:47, 21 Aprilie 2020
Daca este vorba de camere de supraveghere care nu au fost montate expres pentru acest lucru (ex: camerele stradale), puteti face plangere la parchet.
Art. 74, lit. e din NCP "Sub rezerva aplicării dispozițiilor art. 75, pot fi considerate ca atingeri aduse vieții private: e) ținerea vieții private sub observație, prin orice mijloace, în afară de cazurile prevăzute expres de lege;"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuiere telefonica florim florim buna ziua, in ultimele 6 luni am tot primit telefoane cu nr ascuns, daca raspundeam se auzea doar fosnetul unui telefon in buzunar. in urma cu cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Geam baie vecin fără rusine x2chrism1982 x2chrism1982 Bună ziua, locuim într-un cartier de case noi construite lângă Brașov și avem un vecin care are un geam la baie care începe la aprox 40cm de la ... (vezi toată discuția)
Atingeri aduse vieții private din cauza modificarii regimului de inaltime din zona cflv cflv In cazul in care primaria modifica regimul de inaltime al zonei de la P+E+M la P+E2+M/ER, proprietarii ce detin curti imprejmuite si cladiri (P+E+M) pot ... (vezi toată discuția)