avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate ab07

Activitate ab07

Discuție ccc
buna ziua. in iulie 2018 am absolvit facultatea de medicina, iar in septembrie 2018 am dat examenul de licenta. in noiembrie 2018 am dat examenul de rezidentiat si am obtinut un loc pe o anumita specializare. acum lucrez de 2 luni, iar in octombrie 2019 urmeaza sa nasc.
1. voi beneficia de concediu crestere copil? daca da, cum se calculeaza venitul acela?
2. daca in noimebrie 2019 doresc sa dau din nou examenul de rezidentiat, si imi aleg loc pe o noua specializare, pot amana data inceperii noii specializari, fara sa pierd concediul de crestere copil, respectiv venitul? (avand in vedere ca de pe vechea specializare va trebui sa imi dau demisia)
Răspuns la discuția Transfer personal contractual
la cerere
Răspuns la discuția Transfer personal contractual
buna ziua. in conditiile in care institutia de la care ma transfer nu e de acord, dar institutia la care ma transfer mi-a aprobat transferul... mai pot face ceva? sunt asistent medical generalist, iar cei de la care plec nu imi acorda transferul. sa merg la sindicat? sau ce altceva pot face legal ca sa ma lase sa ma transfer? mentionez ca doar prin transfer pot ocupa celalalt post.
buna ziua. am cumparat un apartament prin credit imobiliar. doresc sa imi schimb adresa de domiciliu pe cartea de identitate (cu adresa noului apartament). dupa ce am noua carte de identitate cu noul domiciliu, ce urmeaza? trebuie sa merg la notar, pentru a schimba cartea funciara (adica datele din cartea de identitate se vor modifica dupa schimbare domiciliu), contractul de vanzare cumparare? la fel, e-on electrica pt apartamentul nou erau facute cu contractul de vanzare cumparare dar cu datele din vechiul buletin.