avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc

buna ziua. in iulie 2018 am absolvit facultatea de medicina, iar in septembrie 2018 am dat examenul de licenta. in noiembrie 2018 am dat examenul de rezidentiat si am obtinut un loc pe o anumita specializare. acum lucrez de 2 luni, iar in octombrie 2019 urmeaza sa nasc.
1. voi beneficia de concediu crestere copil? daca da, cum se calculeaza venitul acela?
2. daca in noimebrie 2019 doresc sa dau din nou examenul de rezidentiat, si imi aleg loc pe o noua specializare, pot amana data inceperii noii specializari, fara sa pierd concediul de crestere copil, respectiv venitul? (avand in vedere ca de pe vechea specializare va trebui sa imi dau demisia)
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
ab07, utilizator

Alte discuții în legătură

Absolventa medicina insarcinata anamcmd1 anamcmd1 Buna ziua. Am absolvit facultatea de Medicina în iulie, in septembrie dau examenul de licenta iar în noiembrie pe cel de rezidențiat. Sunt însărcinată ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil absolventa medicina Crystynan Crystynan Buna seara. Am absolvit facultatea de medicina in iulie 2017, urmand a da licenta in septembrie 2017. Din motive medicale nu am putut participa la sustinerea ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal cmivultur cmivultur #-o Fiica mea termina facultatea de medicina in iulie. Are examenul de licenta in septembrie, examenul de rezidentiat in noiembrie iar in decembrie va naste. ... (vezi toată discuția)