avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil absolventa medicina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil absolventa medicina

Buna seara.
Am absolvit facultatea de medicina in iulie 2017, urmand a da licenta in septembrie 2017. Din motive medicale nu am putut participa la sustinerea examenului de licenta. In luna noiembrie cand s-a sustinut examenul de rezidentiat, am nascut.
Una din categoriile pentru acordarea indemnizatie de crestere copil este:
"- se află în perioada cuprinsă între absolvirea cursurilor de zi ale învăţământului medical superior, organizat potrivit legii, cu examen de licenţă organizat în prima sesiune, şi începerea primului rezidenţiat după absolvire."
In luna decembrie am depus dosarul pentru acordarea indemnizatiei, iar acuma dupa aproape 2 luni am fost sunata sa aduc inca o adeverinta de la facultate care sa ateste categoria de mai sus.
Puteti sa imi ziceti cum pot proceda pentru a primi indemnizatia, avand in vedere ca nu ma incadrez literamente in categoria de mai sus, iar facultatea nu imi va elibera o adeverinta pentru acea categorie.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Absolventa medicina insarcinata anamcmd1 anamcmd1 Buna ziua. Am absolvit facultatea de Medicina în iulie, in septembrie dau examenul de licenta iar în noiembrie pe cel de rezidențiat. Sunt însărcinată ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil karmen28 karmen28 Buna ziua. Am inteles ca pentru a primi indemnizatia pentru cresterea copilului trebuie sa fii angajat minimum 12 luni anterior nasterii. Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal cmivultur cmivultur #-o Fiica mea termina facultatea de medicina in iulie. Are examenul de licenta in septembrie, examenul de rezidentiat in noiembrie iar in decembrie va naste. ... (vezi toată discuția)