avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Vlad Eugen

Activitate Vlad Eugen

Răspuns la discuția Succesiune
Problema este ca si bunica este decedata si are 2 copii unul dintre ei fiind tata cu care locuiesc in aceeasi casa (eu la etaj si el la parter) dar cu care nu ma inteleg bine de loc si vreau sa imi pun actele la punct si sa vad daca ma pot intabula macar pe jumatate de casa si curte deoarece imi este frica sa nu ma evacueze din casa. Multumesc
Discuție Succesiune
Buna. Am si eu o intrebare
Doresc sa fac succesiunea dupa bunica mea, de la care am testament unde sunt legatar universal. Este vorba despre o casa si o gradina. Problema este ca aceste proprietati sunt intabulate pe bunicul. Ce ar trebui sa fac?
Răspuns la discuția Proces Succesiune Mostenire
Asta stiu ... am incercat a 2-a varianta si am cedat de la mine ... doar ca o parte doreste o cale de acces la un teren pe care un vecin de acolo si l-a intabulat in CF i tr-un mod abuziv deci nu mai depinde de mine...
La momentul de fata asteptam a 4- a expertiza si o luam de la capat... daca 1 nu este de acord... mergem inainte
Este vorba despre 30 ha teren si 2 case. Terenurile au fost masurate de 4 experti si s-au facut 4 expertize... dar din ce observ eu ,daca din cele 4 parti cati suntem in proces ,1 nu este de acord... procesul merge mai departe
Asa... In proces este vorba despre succesiunea bunicii mele la averea mamei sale. In proces mai sunt inca 3 parti(frati si surori ai bunicii) si cu ei ma judec eu pentru ca nu putem cadea la invoiala care cum si unde sa ramanem. Asa pe scurt...
Bun ... alt sfat?
Buna . Sunt parte intr-un proces inca din 2001 si inca va continua pana cand ...nu stiu. M-ati putea ajuta cu niste sfaturi?