avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces Succesiune Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces Succesiune Mostenire

Buna . Sunt parte intr-un proces inca din 2001 si inca va continua pana cand ...nu stiu. M-ati putea ajuta cu niste sfaturi?
Cel mai recent răspuns: Vlad Eugen , utilizator 20:33, 27 Iulie 2018
Din 2001? Schimbă-ți avocatul! :)
Bun ... alt sfat?
Păi descrie punctual problemele pe care le-ai întâlnit și speța în sine, ca să putem analiza despre ce este vorba...
Asa... In proces este vorba despre succesiunea bunicii mele la averea mamei sale. In proces mai sunt inca 3 parti(frati si surori ai bunicii) si cu ei ma judec eu pentru ca nu putem cadea la invoiala care cum si unde sa ramanem. Asa pe scurt...
Și ce a determinat o întindere de 17 ani a procesului? În ce etapă vă aflați?

Este vorba despre un singur proces sau mai multe?

S-au efectuat expertize?

Care este întinderea masei succesorale, despre ce bunuri este vorba?

Alte discuții în legătură

Succesiune notar sau succesiune instanta judecãtorie???? theorhye theorhye Bunicul şi bunica sunt morti. Bunicul avea titlu de proprietate pe 3,5 ha din care 0,5 ha intravilan pe care se afla si casa batraneasca. Au avut 7 copii. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu succesiunea MIRCEA STANCULEA MIRCEA STANCULEA Am si eu o problema legata de succesiune. Bunicul meu a decedat in 2003 iar sotia lui(bunica mea) traieste si acum. Tatal meu,care mai are un frate,a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru iesirea din indiviziune si pasi de urmat Vlad23 Vlad23 Pe un tiltu de proprietate al unui teren sunt inscrise 4 persoane diferite pentru fiecare fiind mentionata suprafata pe care o detine.Intrebarea mea este cum ... (vezi toată discuția)