avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces Succesiune Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces Succesiune Mostenire

Buna . Sunt parte intr-un proces inca din 2001 si inca va continua pana cand ...nu stiu. M-ati putea ajuta cu niste sfaturi?
Cel mai recent răspuns: Vlad Eugen , utilizator 20:33, 27 Iulie 2018
Este vorba despre 30 ha teren si 2 case. Terenurile au fost masurate de 4 experti si s-au facut 4 expertize... dar din ce observ eu ,daca din cele 4 parti cati suntem in proces ,1 nu este de acord... procesul merge mai departe
La momentul de fata asteptam a 4- a expertiza si o luam de la capat... daca 1 nu este de acord... mergem inainte
Probabil că nu vă înțelegeți asupra împărțirii bunurilor.

Nu ai decât două soluții: 1) să aștepți terminarea procesului sau 2) să vezi exact ce dorește partea care nu este de acord și să-i acordați 5-10% mai mult decât i se cuvine, ca să terminați o dată cu procesele.
Asta stiu ... am incercat a 2-a varianta si am cedat de la mine ... doar ca o parte doreste o cale de acces la un teren pe care un vecin de acolo si l-a intabulat in CF i tr-un mod abuziv deci nu mai depinde de mine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune notar sau succesiune instanta judecãtorie???? theorhye theorhye Bunicul şi bunica sunt morti. Bunicul avea titlu de proprietate pe 3,5 ha din care 0,5 ha intravilan pe care se afla si casa batraneasca. Au avut 7 copii. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu succesiunea MIRCEA STANCULEA MIRCEA STANCULEA Am si eu o problema legata de succesiune. Bunicul meu a decedat in 2003 iar sotia lui(bunica mea) traieste si acum. Tatal meu,care mai are un frate,a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru iesirea din indiviziune si pasi de urmat Vlad23 Vlad23 Pe un tiltu de proprietate al unui teren sunt inscrise 4 persoane diferite pentru fiecare fiind mentionata suprafata pe care o detine.Intrebarea mea este cum ... (vezi toată discuția)