avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate TonniY

Activitate TonniY

Buna ziua,
Soția mea a primit o citație penală de la comisia rogatorie internațională. Nou locuim in Anglia de 13 ani si aceasta citație ne-a luat prin surprindere si ne înspăimântă in același timp. Am sunat la Judecătoria Roman si nu am primit mai multe detalii despre acest caz. Trebuie sa Menționez ca nu am avut implicații de nici un fel cu legea, cu atât mai mult de natura penală. Daca se poate cineva sa ne dea un sfat de ce am putea face sa clarificam aceasta situație, am fi foarte recunoscători!!!
Ve multumesc,
Leonard
Răspuns la discuția Sfat necesar
Asa ne gandeam is noi, pentru ca asa este rațional și normal, dar doream sa mai aud și alte opinii. Merci foarte mult
Răspuns la discuția Sfat necesar
Vecinii doresc 3 m din spatele casei lor, pământ care este in fără casei socrilor si care a fost folosit de socrii de peste 40 de ani.
Mai mult, gardul de la drum al socrilor este de peste 35 de ani si neatins de atunci. In același timp, vecinii au renovat gardul lor de la drum in urma cu un an si nu au făcut nici un fel de cerere sau ceva prin care sa arate ca ar vrea 3m de pământ din a socrilor, doar acum când se va face un gard între ei.
Mulțumesc de răspuns
Discuție Sfat necesar
Doresc un sfat de la dumneavoastra: socrii mei au casa si pamantul de langa casa de peste 40 de ani, dar nu au acte pe acestea. Acum ar dori sa construiasca un gard intre ei si vecin, vecin care a costruit casa foarte aproape de hotar in jur de 25 de ani in urma. in toti acesti ani socrii au lucrat pamantul pana la aproape jumatate de metru de casa vecinilor. Acum ca vor sa contruiasca gard, vecinii doresc sa se lase 2 metrii de la casa lor pana unde sa se construiasca gardul, desi gardul de la drum al socrilor se intalneste cu cel al vecinilor cam la o jumatate de metru de casa vecinilor, gard construit acum 40 de ani. Nici socrii nici vecinii nu au acte necesare pe pamant. Care ar fi cea mai buna masura ce trebuie luata, in conditiile in care se vrea o intelegere cat mai pasnica.

Va multumesc

Traian