avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Soția mea a primit o citație penală de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Soția mea a primit o citație penală de la comisia ...

Buna ziua,
Soția mea a primit o citație penală de la comisia rogatorie internațională. Nou locuim in Anglia de 13 ani si aceasta citație ne-a luat prin surprindere si ne înspăimântă in același timp. Am sunat la Judecătoria Roman si nu am primit mai multe detalii despre acest caz. Trebuie sa Menționez ca nu am avut implicații de nici un fel cu legea, cu atât mai mult de natura penală. Daca se poate cineva sa ne dea un sfat de ce am putea face sa clarificam aceasta situație, am fi foarte recunoscători!!!
Ve multumesc,
Leonard
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:36, 21 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu sunteti în tara, angajați un avocat sa meargă la dosar și sa vadă despre ce este vorba.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, angajarea avocatului v-ar putea ajuta sa va lamuriti.
Poate sa fie vorba de anumite fapte din UK.
Poate fi si o eroare.
Am avut foarte rar și astfel de situații în care au existat anumite erori si cu atat mai mult ar trebui ca avocatul sa se informeze direct de la.dosar si sa discutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt chemat ca martor intr-un proces penal in croatia miodrag miodrag Salut, In februarie 2007 am avut un training in Zagreb (Croatia).Intr-o vineri noaptea am iesit in oras impreuna cu doi colegi, iar in cele din urma am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit azi o citatie sa ma prezint maine, la judecatoria ... Marion2017 Marion2017 Buna ziua, am primit azi o citatie sa ma prezint maine, la Judecatoria de care apartin, cu mentiune pe citatie ca obiect al dosarului : Comisie rogatorie ... (vezi toată discuția)
Dosar penal matzu matzu Buna ziua , Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)