avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am primit azi o citatie sa ma prezint ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am primit azi o citatie sa ma prezint maine, la Judecatoria ...

Buna ziua, am primit azi o citatie sa ma prezint maine, la Judecatoria de care apartin, cu mentiune pe citatie ca obiect al dosarului : Comisie rogatorie internationala notificare acte. Habar nu am despre ce e vorba, ce dosar, penal ? Efectiv nu stiu despre ce e vorba ? Este legal asa ceva ? Cum pot afla dinainte despre ce dosar este vorba ? si pt ce sunt citat ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Marion2017 , utilizator 22:55, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspuns. O sa ma lamuresc maine. Dar este tare ciudat felul in care se trimit aceste citatii,fara sa stii despre ce este vorba!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie internationala comunicare inscrisuri, materie penala eionela eionela Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in legatura cu obiectul unui dosar, respectiv: \"Comisie rogatorie internaţională comunicare înscrisuri\". O cunostinta a ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru un dosar penal cu obiectul comisie rogatorie internationala Stavrones Stavrones Buna ziua , Am o problema in premiera . Sunt citat ca intimat intr-un dosar penal cu obiectul Comisie Rogatorie Internationala la Judecatoria Cornetu , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, soția mea a primit o citație penală de la comisia ... TonniY TonniY Buna ziua, Soția mea a primit o citație penală de la comisia rogatorie internațională. Nou locuim in Anglia de 13 ani si aceasta citație ne-a luat prin ... (vezi toată discuția)