avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comisie rogatorie internationala comunicare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comisie rogatorie internationala comunicare inscrisuri, materie penala

Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti in legatura cu obiectul unui dosar, respectiv:
"Comisie rogatorie internaţională comunicare înscrisuri". O cunostinta a primit o citatie intr-un astfel de dosar, materie penala(si asta il sperie ca nu stie despre ce poate fi vorba), avand calitatea de intimat. Tot ce stie e ca are pe rol un proces de divort, el se afla in tara, iar sotia in Germania. Procesul de divort se judeca in Romania.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2020
eionela, utilizator

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie internationala ContSters198721 ContSters198721 OBIECT dosar comisie rogatorie internationala Materia juridica Penal stadiu procesual fond parti x intimat solutie amana cauza la data ..pentru cand se ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla in ce dosar am fost chemat ca martor teodorapop teodorapop Am primit o citație cum ca sunt chemat ca martor intr -un dosar însă nu găsesc pe nici un portal cauza cu nr ..... Așa scrie pe citație :\"sunteți ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit azi o citatie sa ma prezint maine, la judecatoria ... Marion2017 Marion2017 Buna ziua, am primit azi o citatie sa ma prezint maine, la Judecatoria de care apartin, cu mentiune pe citatie ca obiect al dosarului : Comisie rogatorie ... (vezi toată discuția)