avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate DraguD

Activitate DraguD

Buna ziua! Am cadastru pe un teren intravilan si Ocolul Silvic din Mehedinti sustine ca terenul meu se suprapune cu terenul lor. Ei au marcat pomii cu rosu pe terenul meu care este islaz. Cei de la Cadastru spun ca Ocolul Silvic au marcat abuziv pomii de pe terenul meu. Eu am de facut niste lucrari de terasare si imprejmuire a terenului meu. Ocolul Silvic mi-a trimis o instintare ca am ajuns la limita pomiilor marcati si sunt obligat sa incetez lucrarile de tarasare. Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in situatia asta. Eu mai am teren de sute de metri pana la limita data de cei de la Cadastru,dar Ocolul Sivic au vosit ( marcat) pomii si spun ca e terenul lor. Pot sa dau in judecata pe Ocolul Silvic din Mehedinti si sa cer plata chelilor de judecata si despagubiri ca imi aduc prejudiciu si calomnie. Cadastristul spune sa îi dau in judecata, caci eu am cadastru si intabulat terenul. Va multumesc!
Cum pot acesa fonduri nerambursabile pentru renovare si extinderea unei costructii in curtea casei in care locuiesc? Pot deschide un atelier in curtea casei? Va multumesc anticipat !