avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile atelier
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile atelier

Cum pot acesa fonduri nerambursabile pentru renovare si extinderea unei costructii in curtea casei in care locuiesc? Pot deschide un atelier in curtea casei? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters487475 , utilizator 09:44, 31 Iulie 2018
Fondurile nerambursabile se acorda initiativelor antreprenoriale - cu alte cuvinte, activitatilor economice care genereaza venituri si respectiv impozite. De asemenea, scopul finantarii este sa sustina afaceri cu proiecte pe termen cel putin mediu, in domeniul economic. Un atelier de productie (sa zicem, piese si subansamble) poate primi finantare, respectand conditiile (sa creeze locuri de munca, etc). Exista si exceptii, cand se finanteaza restaurarea unor monumente, cladiri istorice, de patrimoniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru modernizarea unei constructii in sensul obtinerii unor fonduri structurale nerambursabile sunt necesare avize? iuliana26 iuliana26 Detin un imobil pe care as dori sa il modernizez cu scopul de a participa la un proiect pe fonduri europene nerambursabile. Am nevoie de avize in acest ... (vezi toată discuția)
Spatiu locativ_primarie oana ristea oana ristea Buna ziua, Sunt proprietar pe o parte dintr-o cladire (fosta casa nationalizata), restul casei fiind a Spatiului locativ si utilizata ca locuinta sociala. ... (vezi toată discuția)
Conditionare drept de preemtiune monumente ROSU DORINA ROSU DORINA Am cerut Directei Judetene pentru Cultura si Patrimoniu exercitarea dreptului de preemtiune cu privire la vanzarea unui imobil monument istoric.Ei mi-au ... (vezi toată discuția)