avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate condilioglu

Activitate condilioglu

Răspuns la discuția legalizare sentinta civila
sentinta atacata cu apel este de partaj succesoral; reclamantele au facut apel care avea ca obiect partaj judiciar; se tergiverseaza facandu-se abuz de drept sa se diminueze sulta cuvenita mie. De aceea incerc sa contracarez manevrele lor judiciare.
multumesc frumos, stimata doamna; asa voi proceda.
Multumesc frumos, dar totusi nu pot invoca dezinteresul fata de propriul apel,dar mai ales de faptul ca sentinta Tribunalului este publica si accesibila partilor interesate printr-un simplu click? Sincer, nu vreau sa astept luni de zilepentru ceva ce este deja comunicat pe site! Totusi suntem in 2008 si ar trebui sa ne prevalam si de aceste facilitati obtinute...
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca pot sa cer legalizarea si investirea cu titlu executoriu a unei sentinte, dupa ce apelul a fost anulat ca netimbrat din vina apelantilor, fara sa mai astept redactarea si primirea prin posta a deciziei Tribunalului (decizie postata pe portalul instantelor de judecata), considerand ca a fost adusa la cunostinta tuturor partilor interesate, luand termenul postarii pe internet drept termen legal in care se putea face recurs si avand drept dovada fotocopia de pe internet a solutionarii apelului. Multumesc
Discuție succesiune
buna ziua,
o speta: anul trecut a murit bunicul meu si au ramas 4 mostenitori; un mostenitor impreuna cu sotia lui au deschis actiune in instanta. Nu contest dreptul mostenitorului, dar si sotia acestuia sa fie parte in acest proces, cerand sa fie trecuta si ea in actul succesoral... Am facut inampinare pt. a o scoate din acest proces de partaj succesoral in care ea nu are nicio calitate procesuala; in fine, acum a facut apel impotriva intampinarii din dosar. Este posibil ca apelul sa fie accepat de catre instanta? Multumesc