Buna ziua,
Doresc sa stiu daca pot sa cer legalizarea si investirea cu titlu executoriu a unei sentinte, dupa ce apelul a fost anulat ca netimbrat din vina apelantilor, fara sa mai astept redactarea si primirea prin posta a deciziei Tribunalului (decizie postata pe portalul instantelor de judecata), considerand ca a fost adusa la cunostinta tuturor partilor interesate, luand termenul postarii pe internet drept termen legal in care se putea face recurs si avand drept dovada fotocopia de pe internet a solutionarii apelului. Multumesc
hotararea care o poti investi este cea de la fond-sentinta, numai ca pentru a legaliza aceasta sentinta si de a o investi cu formula executorie trebuie sa verifici daca apelantii au atacat cu recurs decizia prin care a fost anulat apelul ca netimbrat.daca acesteu nu au atacat aceasta decizie in termenul legal atunci tu poti face investirea.Totusi trebuie ca decizia din apel sa le fi fost comunicata si apelantilor si acestea sa nu fi facut recurs in termenul legal
Multumesc frumos, dar totusi nu pot invoca dezinteresul fata de propriul apel,dar mai ales de faptul ca sentinta Tribunalului este publica si accesibila partilor interesate printr-un simplu click? Sincer, nu vreau sa astept luni de zilepentru ceva ce este deja comunicat pe site! Totusi suntem in 2008 si ar trebui sa ne prevalam si de aceste facilitati obtinute...
Mergi la registratura, ceri un certificat de grefa din care sa rezulte situatia in cauza respectiva, si cel mai important daca la dosarul mentionat figureaza inregistrat vreun recurs.
Cere si o copie dupa minuta deciziei.
Cu acestea si sentinta de la fond fa cerere pentru investire cu formula executorie.
Pronuntare decizie
viomari
buna ziua,
am avut un proces de partaj si a fost data decizia insa acasa nu mi-a fost comunicata aceasta desi au trecut 13 zile de la pronuntare .ce este de ... (vezi toată discuția)