avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate Istrate_Nadya@yahoo.com

Activitate Istrate_Nadya@yahoo.com

Discuție Mostenire
Buna ziua!As dori sa stiu daca certificatul de mostenitor facut de acu 5 ani se poate strica dupa ce moștenitorul a decedat de 2 ani?
Pot beneficia de indemnizație de crestere a copilului daca am avut somaj noua luni pana in ianuarie 2018 iar apoi februarie si martie nu am lucrat fiind angajat a din nou din aprilie acum fiind însărcinată în sase luni?Va rog sa îmi răspundeți. Multumesc frumos.
Discuție Prenatal
Pot beneficia de prenatal daca am lucrat la o societate din 2012 pana in martie 2017 apoi am intrat in somaj noua luni pana in ianuarie 2018 apoi am întrerupere februarie si martie fiind angajată din nou din aprilie 2018 acum fiind in luna a 6 de sarcina urmând sa nasc in februarie.Va rog sa-mi raspundeti!Va multumesc!
Pot beneficia de indemnizația de crestere a copilului daca am lucrat 5 ani la o firma pana in martie 2018 apoi am avut somaj până in februarie 2019,iar din aprilie 2019 sunt din nou angajata la o alta firma acum fiind in luna a 6 a de sarcină?
Bună ziua !Pot beneficia de prenatal daca am avut somaj noua luni din aprilie 2017 pana in ianuarie 2018 apoi am întrerupere de doua luni iar din aprilie sunt angajata din nou .Am ramas insarcinata in mai si voi naste in februarie.