avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Activitate Cioc 2018

Activitate Cioc 2018

Buna ziua.Ei zic ca am vizionat un film si vor 900 de euro ,ceea ce nu este adevarat.
Buna Ziua. Am o problema cu o casa de avocatura in Germania numita Waldorf Frommer.Ma puteti ajuta ?
Ce îmi revine mie în procente și ce îi rămâne soției după divorț. Căsnicie de 25 ani. Mersi
Răspuns la discuția Divort
Multumesc. O sa va contactez cand o sa ajung in Romania.
Dupa revolutie ca toti romani am cumparat casa de la stat.Neavand bani sa merg la notar sa o trec pe numele meu a ramas pe numele lui mama care ea platea chiria la stat ,mentionezca tata a murit in 09 02 1990.In 2007 am facut contract vanzare cumparare intre mine si mama la notar,care ma intrebat daca sunt insurat si daca vreau sa o trec si pe ea copropietar.Si asa a devenit si ea copropietar,mentionand ca ea nu a fost de fata la notar.mai vreau sa precizez ca in toti acesti ani ea nu a lucrat noi traind in spania si eu trimeteam bani lunar lui mama pentru intretinerea mamei si a casei.sotia a inceput sa lucreze din anul 2013.
Dupa revolutie ca toti romani am cumparat casa de la stat.Neavand bani sa merg la notar sa o trec pe numele meu a ramas pe numele lui mama care ea platea chiria la stat ,mentionezca tata a murit in 09 02 1990.In 2007 am facut contract vanzare cumparare intre mine si mama la notar,care ma intrebat daca sunt insurat si daca vreau sa o trec si pe ea copropietar.Si asa a devenit si ea copropietar,mentionand ca ea nu a fost de fata la notar.mai vreau sa precizez ca in toti acesti ani ea nu a lucrat noi traind in spania si eu trimeteam bani lunar lui mama pentru intretinerea mamei si a casei.sotia a inceput sa lucreze din anul 2013.
casa este cumparata Cand toata lumea a devenit proprietar casa a ramas pe numele mamei o perioada de timp in 2007 am facut contractul de vanzare cumparare intre mine si mama si aici sotia devenit copropietar in acte .
Răspuns la discuția Contract vânzare -cumpărare.
Este un simplu contract vanzare cumparare
Răspuns la discuția Contract vânzare -cumpărare.
Buna Ziua. 11 ani.
Discuție Divort
IN CONTRACTUL DE VANZARE CUMPARARE A APARTAMENTULUI ESTE TRECUTA SI ACTUALA MEA SOTIE DE CARE VREAU SA DIVORTEZ.CUM POT DARAMA ACEST CONTRACT.MERSI.