avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna Ziua. Am o problema cu o casa de avocatura in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna Ziua. Am o problema cu o casa de avocatura in Germania numita ...

Buna Ziua. Am o problema cu o casa de avocatura in Germania numita Waldorf Frommer.Ma puteti ajuta ?
Cel mai recent răspuns: Cioc 2018 , utilizator 10:21, 4 Februarie 2021
In ce sens?
Nu te putem ajuta daca nu spui ce problema ai.
Buna ziua.Ei zic ca am vizionat un film si vor 900 de euro ,ceea ce nu este adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnternetul este taxabil (700 euro vizionare film) popion12 popion12 buna ziua am si eu nevoie de un raspuns urgent la problema mea exista sau se poate sa vizionezi in data de 14.12.2014 filmul hobbit sa sa fii taxat cu suma 700 ... (vezi toată discuția)
Sa platesc sau sa merg la judecata? adriano89 adriano89 Buna seara, Anul Nou Fericit! Sunt in urmatoarea situatie: sora mea a venit la mine in Germania in vizita, intr-o seara s-a plictisit si a downloadat ceva ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului de autor din nestiinta Nicumolnar Nicumolnar Buna. As vrea sa ma ajutati cumva. Spre sfarsitul luni martie am descarcat de pe internet un film fara sa fiu anuntat in vre-unfel ,ca as incalca drepturile de ... (vezi toată discuția)