avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Incalcarea dreptului de autor din nestiinta
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Incalcarea dreptului de autor din nestiinta

Buna. As vrea sa ma ajutati cumva. Spre sfarsitul luni martie am descarcat de pe internet un film fara sa fiu anuntat in vre-unfel ,ca as incalca drepturile de autor, urmand sami vina de plata 915 euro cu motivul ca am incalcat drepturile de autor.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:53, 15 Aprilie 2017
In ce tara s-a intamplat asta? Pirateria informatica e infractiune in toate tarile din UE. Necunoasterea legii nu scuteste de raspundere. Probabil ati primit o oferta de plata pentru a preveni un proces in drept civil, care ar costa mai mult.
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2017
tgeorgescu, utilizator
In Germania.
Problema ii ca eu nu ma pricep foarte mult la internet.sunt un cetatean normal care folosesc internetul ca si orcine.
Sfatul meu: ajungeti la o intelegere de plata. Incercati sa vedeti daca vor sa va reduca suma de plata.
de unde v-a "venit de plata"? verificati cu atentie sa nu fie o incercare a cuiva de a va pacali.

si va recomand sa evitati descarcarea de materiale de pe site-uri obscure, exista acum o multime de solutii de a viziona filme online legal, la preturi derizorii.

Alte discuții în legătură

Lnternetul este taxabil (700 euro vizionare film) popion12 popion12 buna ziua am si eu nevoie de un raspuns urgent la problema mea exista sau se poate sa vizionezi in data de 14.12.2014 filmul hobbit sa sa fii taxat cu suma 700 ... (vezi toată discuția)
Dreptul de autor ºi proprietatea intelectualã anny0b anny0b Doresc sa stiu daca pot da in judecata sau daca pot face ceva in cazul in care o persoana mi-a furat anumite opere, creatie proprie si pretinde ca sunt ale ... (vezi toată discuția)
Sa platesc sau sa merg la judecata? adriano89 adriano89 Buna seara, Anul Nou Fericit! Sunt in urmatoarea situatie: sora mea a venit la mine in Germania in vizita, intr-o seara s-a plictisit si a downloadat ceva ... (vezi toată discuția)