avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnternetul este taxabil (700 euro vizionare film)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnternetul este taxabil (700 euro vizionare film)

buna ziua am si eu nevoie de un raspuns urgent la problema mea exista sau se poate sa vizionezi in data de 14.12.2014 filmul hobbit sa sa fii taxat cu suma 700 euro doar ditro simla vizionare pe sait nu downloadat fara bariere fara nume doar a venit o scrisoare .......poate sa fiee adevarat sau sa fie doar niste mafiioti ce vor doar bani.? povestea mea e mai lunga si putin mai complicata daca e nevoie o voi explica pas cu pas multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:45, 16 Aprilie 2015
Foarte scump biletul!
In mod sigur este vorba de o escrocherie.
V-ati facut vreun cont pe un site si ati dat detalii despre identitate si carte de credit adevarate? De la cine ati primit scrisoarea si cum ati primit-o, prin email sau posta obisnuita?
Nu exista nicio logica la o asemenea suma.
Incercati sa mergeti la politie sa va informati si poate depuneti o plangere penala.
Din ce stat e scrisoarea?
Si eu spun ca este vorba de o escrocherie, asa ceva nu are legatura cu realitatea.
Depinde unde sunteti, in Germania se practica plata unor sume, altfel urmand proces. De obcei din partea firmei de avocati Waldorf Frommer. In Romania nu am auzit de asa ceva. Daca v-a aparut pur si simplu pe ecran e virus (escrocherie).
Se anunta anterior si nu dupa.
Asa pui ceva pe net omul intra si apoi ii ceri 500 euro.

Trebuie o avertizare prealabila si un accept.
In speta, mie imi pare inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului de autor din nestiinta Nicumolnar Nicumolnar Buna. As vrea sa ma ajutati cumva. Spre sfarsitul luni martie am descarcat de pe internet un film fara sa fiu anuntat in vre-unfel ,ca as incalca drepturile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - abonament scribd rebevl rebevl Am si eu o intrebare m am inscris pe scribd.com acum vreo 4 luni , am descarcat un referat si de atunci imi i a lunar 40 si ceva de lei ... ieri am inchis ... (vezi toată discuția)