avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua - abonament scribd
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua - abonament scribd

Am si eu o intrebare m am inscris pe scribd.com acum vreo 4 luni , am descarcat un referat si de atunci imi i a lunar 40 si ceva de lei ... ieri am inchis contu da nu am gasit pe cont datele cardului.. e posibil sa mai i a bani si dupa ce am inchis contul
/ ce ar fi bine sa fac ?
Cel mai recent răspuns: alice97 , utilizator 20:17, 12 Mai 2021
De unde să vă mai ia bani dacă aţi închis contul? înseamnă că l-aţi golit şi de bani. (dar v-au cerut datele contului?)
Probabil v-aţi făcut ceva abonament? că şi eu activez acolo, dar gratis. Intraţi în cont şi vedeţi ce-aţi bifat pe acolo?
Pentru a renunta la un abonament SCRIBD trebuie sa tastati "End My Membership" sau scribd membership subscription apoi end my membrership. Asta daca aveti cont. Implicit
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2018
tudor.radu, utilizator
Experienta mea la SCRIBD: in 2018 am facut un scurt abonament de 3 luni pt downladarea unei carti. Am achitat cu cardul. Am crezut ca se intrerupe automat daca eu nu am cerut prelungire. In decembrie 2018 inca mi se nai retineau cate 10 euro. PIn 28 dec 2018 trimit un email si cer intreruperea. In 3 ian 2019 fac inchiderea de cont asa cum am inteles ca terbuie facut. Azi, 1 iulie, 20 citesc pe extrasele de cont ca Banca mi-a retinut , la cererile SCRIBD, cate 10 euro pt tot anul 2019 si pt primele 5 luni din 2020. Ce ma fac? mi-au luat peste 170 de euro . Ce pot sa fac? La telefon nu pot sa vorbesc, ei vorbesc doar englea, eu nu,
La fel am patit si eu : in 2017 am inceput sa platesc un abonament, in 2019 l-am incheiat. Ieri am descoperit intamplator ca sunt taxata pina in prezent. Le-am trimis un mail dar deocamdata n-am primit nici un raspuns. Pe retele am descoperit ca foarte multi au cazut in plasa asta. Chiar nu putem face nimic ? Reclamatii, petitie ?
Am tastat "End my membership" :) pe contul Scribd abonamentul s-a incheiat in momentul in care am cerut (2019), dar din contul bancar si acum sunt taxata pentru abonament (2020)

Alte discuții în legătură

Am avut un cont de glovo si m-am abonat la serviciul lor de prime. ... cucu23 cucu23 Am avut un cont de Glovo si m-am abonat la serviciul lor de PRIME. Dupa cateva luni am cerut rezilierea abonamentului si ei refuza. Eu le trimit solicitari ... (vezi toată discuția)
M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva? just_ea just_ea buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Problema plata Crystyann Crystyann Bun sa-mi explic problema...am paltit 1 E pt un trial de 2 zile pe un site...toate bune si frumoase dupa trial ma trezesc cu mail ca tre sa platesc 30 de euro ... (vezi toată discuția)