Bun sa-mi explic problema...am paltit 1 E pt un trial de 2 zile pe un site...toate bune si frumoase dupa trial ma trezesc cu mail ca tre sa platesc 30 de euro pentru membership...bineinteles ca le-am dat mail inapoi ca refuz si sa-mi stearga contul...dar nu l-a citit nici naiba...azi ma trezesc iar cu e-mail de data asta de plata 42 euro(12 euro in plus pt simplu fapt ca mi-au dat mail sa-mi reaminteasca din nou) am termen pana pe 30 sa le platesc ca sa nu am probleme cica....Acu astia n-au decat datele de pe card-ul de credit:-? ca am platit prin el....credeti ca-mi pot face ceva? adica sa ma oblige sa le platesc banii in vrun fel:-? nu de alta dar vad ca astia din ce in ce cresc suma si macar sa o platesc acu cat e mai mica :))
Ceva ce mi se pare important si am uitat sa specific mai sus...eu ca un destept n-am citit mail de confirmare a plati decat azi...acolo zice ceva de un contract...care eu nu cred ca poate fi valabil atata timp cat nu am semnat nimic
Din proprie experienta, va pot spune ca de fapt nimic nu este gratis pe net, si ca trebuie sa citesti foarte atent cand bifezi Yes sau No.
Este posibil ca atunci cand ati solicitat trail-ul sa fi bifat si optiunea de membership, sau trail-ul sa nu fi fost valabil fara membership. Ce mi se pare ciudat este faptul ca pentru "reamintire" ati fost taxat cu inca 12 euro.
Chiar daca exista un contract (verificati mailurile primite si recititi TOS) nu pot exista penalitati atat de mari.