Am si eu o intrebare m am inscris pe scribd.com acum vreo 4 luni , am descarcat un referat si de atunci imi i a lunar 40 si ceva de lei ... ieri am inchis contu da nu am gasit pe cont datele cardului.. e posibil sa mai i a bani si dupa ce am inchis contul
/ ce ar fi bine sa fac ?
Bună ziua! Acum o luna m-am abonat la scribd pentru a vedea niște referate. După câteva zile de la abonare am închis abonamentul(fiind încă în cele 30 de zile de free trial),iar astăzi am văzut ca 36 de lei au fost luați de pe card de către cei de la scribd. Știe cineva din comunitate cum ar trebui sa procedez ?
te duci la banca si iti declari cardul pierdut si ei o sa iti dea un card nou, pt ca la abonament pui datele de pe card. Eu asa am facut si nu am avut probleme .. adevarat ca este dificil sa intrerupi abonamnetul pentru ca in contract cand te inscrii este trecut rebill-ul, optiune ce iti reinoieste abonamnetul automat fara acordul tau.
Problema plata
Crystyann
Bun sa-mi explic problema...am paltit 1 E pt un trial de 2 zile pe un site...toate bune si frumoase dupa trial ma trezesc cu mail ca tre sa platesc 30 de euro ... (vezi toată discuția)