avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot să scot banii de la persoană care m-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot să scot banii de la persoană care m-a păcălit?

Cum pot sa scot banii dintro persoana care ma pacalit?
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vreti sa primiti un raspuns dati mai multe amanunte.
Am luat legatura cu o vrajitoare pe Facebook.Si mia spus ca imi este legat un farmec.Si ia mia spus ca trebuie numai decit in 2,3 sa mil desfaca farmecut daca nu se agrraveaza...dupa ea mia spus ca trebuie sa trimit 150 euro..apoi dupa ce am facut transferul mia spus ca mai trebuie inca 300 de euro ca sa cumpere niste lucruri pentru lucrarea asta.

Si eu am intrebato ca acesta e ultimult transfer si mia spus ca da e ultimul.. Si pina adoua zi problema se rezolva... Adoua zi ea ma suna si mi spune ca la lucrare trebuieste 660 de euro sai trimit apoi ea in 10 minute imi trimite inapoi... Dupa ce am trimis acei 660 de euro.. Ea a trimit.. Si a spus ca face lucrarea pina la sfirsit si imi trimite banii inapoi.. Dupa ce ia si primit apare ear o problema la lucrarea si tot imi spunea ca daca nu trimit 900 de euro poate sa fie viata mea in pericol, pot sa patesc ceva... Dupa ce am teimis 900 de euro ear aparese o problema ear cerea.. Apoi eu mam oprit si am spus stop pina aici..in asa fel ajuta oamenii. Si iam spus sami trimita banii inapoi si io ma amenta ca ea o sami faca ceva rau si mia spus ca mumi trimita banii... Si acum ma blocat si numi rs la mesaje sunete.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
Manuela Rășină, administrator
acest răspuns util
Dacă aveți suficiente dovezi, depuneți plângere penală. A mai fost un caz, chiar celebru, în care cineva a dat vrăjitoarelor sume mult mai mari de bani, fiind păcălită. Va fi cam greu și anevoios să vă recuperați banii, însă nu imposibil.
acest răspuns util
Este in mod clar vorba despre o infractiune de inselaciune,contactati un av pt a formula o plangere penala.Pe viitor incercati sa va feriti de astfel de situatii,s- a folosit de credulitatea dvs si v -a pacalit prea usor.
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banii dati pe magie intra la caveat emptor, la fel ca zeciuiala data de pocaiti ca sa mearga-n rai. Deci daca ati dat bani pentru facut pase magice si respectivul a facut efectiv pase magice, nu este escrocherie, la fel cum banii dati pe acatiste nu sunt escrocherie. Nu va puteti plange la Politie ca acatistul n-a dat efectele scontate.

Sigur, pe profit trebuie platit impozit.

Magia/vrajitoria in sine nu constituie infractiune, amenintarile/santajul sunt insa infractiuni. Amenintarile cu pase magice nu tin de penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani si bunuri cadou ContSters437435 ContSters437435 Buna ziua, am si eu o intrebare, am avut cu cineva o relatie cateva luni, timp in care m-a ajutat sa-mi rezolv anumite probleme, 100% din initiativa si ... (vezi toată discuția)
Sunt învinuit de înșelãtorie - art. 215 costa_09 costa_09 Buna ziua Ma numesc Costa sunt navigator.Acum un an 2010 in cursul lunii ianuarie am fost sami depun cv pe la diferite agentii de recrutare am fost ... (vezi toată discuția)
Excrocherie Kosty333 Kosty333 Am dat niște bani in avans la un om pentru o garsoniera și nu mia mai dat garsoniera in chirie și nici banii și ma tot rog de el de vreo luna de zile sami ... (vezi toată discuția)