Buna ziua, am si eu o intrebare, am avut cu cineva o relatie cateva luni, timp in care m-a ajutat sa-mi rezolv anumite probleme, 100% din initiativa si "placerea"lui, eu nu i-am nimic..acum vine cu amenintari,presiuni sa-i returnez.
Din pacate nu am de unde sau cum....
Intrebarea mea ar fi ce as putea face incat sa inceteze cu aceste presiuni?..am vrut sa ma adresez politiei,dar nu stiu care e procedura.
Va multumesc anticipat!
AvTudor_com
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Depinde in ce constau aceste presiuni si amenintari.
Daca spune ca o sa va dea in judecata, ca sa isi recupereze banii, nu aveti de ce sa va duceti la politie.
Presupun ca amenintarile sunt de alta natura, In acest caz puteti merge la politie, sa depuneti o plangere penala in care precizati numele dumneavoastra si celelalte date de identificare, persoana care va ameninta si datele ei, faptele detaliate, probele pe care le aveti(mesaje, inregistrari audio, martori).
Va multumesc pentru informatii!
Sunt presiuni si insistente sa-i returnez bunurile/banii dati, am dovezi mesaje,biletele...si alte metode prin care imi lasa banii...dar sunt in imposibilitate de returnare...credeti ca ar putea sa actioneze cumva impotriva mea?
Buna ziua am si eu mare nevoie de ajutorul dumneavoastra nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu ce sa fac, am avut o relatie cu o persona relatie care a fost doar la distanță între timp avut niste probleme la care el ma întreba ce am eu fiind putin abătuta i-am spus că am probleme si el a decis să mă ajute să îmi trimită bani in mai multe randuri fiind înafara acum mă amenința că ma Da in judecata sa isi primească bani înapoi eu nu i-am cerut a fost din buna plăcere a lui sai trimită si acum ca noi nu mai vorbim ma amenința că vrea bani înapoi ce trebuie sa fac?Ce poate el sami faca este vorba de vreo 2000 de euro bani de care nu dispun ba chiar mia arătat o plangere cum ca mar fi dat in judecata.