avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani si bunuri cadou
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani si bunuri cadou

Buna ziua, am si eu o intrebare, am avut cu cineva o relatie cateva luni, timp in care m-a ajutat sa-mi rezolv anumite probleme, 100% din initiativa si "placerea"lui, eu nu i-am nimic..acum vine cu amenintari,presiuni sa-i returnez.
Din pacate nu am de unde sau cum....
Intrebarea mea ar fi ce as putea face incat sa inceteze cu aceste presiuni?..am vrut sa ma adresez politiei,dar nu stiu care e procedura.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Laira , utilizator 10:46, 10 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde in ce constau aceste presiuni si amenintari.
Daca spune ca o sa va dea in judecata, ca sa isi recupereze banii, nu aveti de ce sa va duceti la politie.
Presupun ca amenintarile sunt de alta natura, In acest caz puteti merge la politie, sa depuneti o plangere penala in care precizati numele dumneavoastra si celelalte date de identificare, persoana care va ameninta si datele ei, faptele detaliate, probele pe care le aveti(mesaje, inregistrari audio, martori).
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2017
AvTudor_com, utilizator
Va multumesc pentru informatii!
Sunt presiuni si insistente sa-i returnez bunurile/banii dati, am dovezi mesaje,biletele...si alte metode prin care imi lasa banii...dar sunt in imposibilitate de returnare...credeti ca ar putea sa actioneze cumva impotriva mea?
doar daca reuseste sa demosntreze ca acei bani au fost dati, la acea data, cu titlu de imprumut.
Buna ziua am si eu mare nevoie de ajutorul dumneavoastra nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu ce sa fac, am avut o relatie cu o persona relatie care a fost doar la distanță între timp avut niste probleme la care el ma întreba ce am eu fiind putin abătuta i-am spus că am probleme si el a decis să mă ajute să îmi trimită bani in mai multe randuri fiind înafara acum mă amenința că ma Da in judecata sa isi primească bani înapoi eu nu i-am cerut a fost din buna plăcere a lui sai trimită si acum ca noi nu mai vorbim ma amenința că vrea bani înapoi ce trebuie sa fac?Ce poate el sami faca este vorba de vreo 2000 de euro bani de care nu dispun ba chiar mia arătat o plangere cum ca mar fi dat in judecata.
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
Laira, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi sa facut plangere penala pt inselaciune insa nu am inselat ... Mihaela Ionescu1 Mihaela Ionescu1 Mi sa facut plangere penala pt inselaciune insa nu am inselat pe nimeni din puctul meu de vedere eu haruita fizic si sexual,santajata si discriminata.Va rog ... (vezi toată discuția)
Reclamare violenta verbala rodikaconstantin rodikaconstantin Buna ziua, as vrea sa stiu daca in fata politiei sau a instantei mesajele trimise pe e-mail pot reprezenta o dovada de amenintare, calomnie, etc. Problema ... (vezi toată discuția)
Amenintare sau santaj? raoul26 raoul26 Buna, Am nevoie de sugestiile cuiva specializat pe drept penal va rog. O persoana, pe diverse motive,imi solicita sume de bani necuvenite. Nu exista dovezi, ... (vezi toată discuția)