avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamare violenta verbala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamare violenta verbala

Buna ziua,
as vrea sa stiu daca in fata politiei sau a instantei mesajele trimise pe e-mail pot reprezenta o dovada de amenintare, calomnie, etc.
Problema mea este urmatoarea: Eu in cursul a 15 ani am avut diverse divergente cu cumnata si cumnatul meu, de aceea nici nu ne vorbim de aproape 12 ani. Ei sunt genul de oameni carora le place sa se dea in judecata, sa cheme politia, sa faca reclamatii, lucruri care s-au intamplat intre ei si vecinii lor. Acum ei au avut o divergenta cu soacra mea, fapt pentru care cumnata mea imi trimite mie o serie de e-mail-uri jignitoare si amenintatoare la adresa mea , a sotului, a familiei mele. Eu nu am dat curs acestor mail-uri, si nici jignirilor aduse in decursul timpului, eu evitand intalnirile cu ei. I-am trimis un mail cat se poate de politicos prin care i-am spus ca ar fi mai bine sa inceteze pentru ca eu nu voi raspunde acuzatiilor si jignirilor ei. De incetat nu a incetat, insa a continuat sa scrie mail-uri mult mai acide si cu mai multe amenintari.
Intrebarea mea este urmatoarea: Cum o pot face sa inceteze, daca merg la politie, desi nu-mi place ideea, pentru ca nu sunt genul de om sa umblu pe la politie sa reclam, sa dau in judecata, pe baza acestor mail-uri ii pot face o plangere avand in vedere ca a devenit de nesuportat in ultima perioada. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Salut! am jignit o persoana pe mesenger iar ea acum ma șantajează ... Ilye445 Ilye445 Salut! Am jignit o persoana pe mesenger iar ea acum ma șantajează ca merge la politie Ce se poate întâmpla eu neavând antecedente (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Unde sa fac plagere, pentru linistea familiei? jeaninne jeaninne Buna ziua! Ma numesc Jeaninne si am o problema mai delicata ,as zice eu. Am o relatie din noiembrie anul trecut, iar pe 4 sept anul curent,se va oficia. ... (vezi toată discuția)