avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut! Am jignit o persoana pe mesenger iar ea acum ma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut! Am jignit o persoana pe mesenger iar ea acum ma șantajează ...

Salut!
Am jignit o persoana pe mesenger iar ea acum ma șantajează ca merge la politie
Ce se poate întâmpla eu neavând antecedente
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 12:59, 28 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu imi dati 1000 de euro va reclam si eu.Este evident o glumă în ceea ce priveste îngrijorarea dvs ,nu trebuie să vă faceți griji calomnia si insulta nu mai sunt de ani buni fapte prevăzute în Codul Penal.In cel mai rau caz poate fi vorba de un proces civil dar acesta ar necesită timp,bani, sanse mici etc.Puteti sa i spuneti cs o sa i faceți plângere pt șantaj si să i dati block.
Problema este ca în acele mesaje îmi apare doar vocea și am si făcut o amenințare gen dacă te prind te bat
Și plus jignirile
Persoana este din Republica Moldova iar reclamația vrea s-o faca în Iași
Este posibil dosar penal ?
Daca l-ati amenintat va poate face plangere penala pentru amenintare, fapta pedepsita de art. 206 NCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la infractiunea de lovire paraschivrares paraschivrares buna ziua , a-si dori sa aflu in ce articol se incadreaza si daca se incadreaza urmatorul fapt: Acum ceva timp in urma o persoana care o cunosc intr-un loc ... (vezi toată discuția)
Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)
Plangere penala? ArualAnele ArualAnele Buna, Am fost insultata la o postare de-a mea de pe pagina de Facebook si as dori sa stiu daca pot face plangere penala impotriva persoanei care m-a ... (vezi toată discuția)