avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Excrocherie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Excrocherie

Am dat niște bani in avans la un om pentru o garsoniera și nu mia mai dat garsoniera in chirie și nici banii și ma tot rog de el de vreo luna de zile sami dea banii înapoi dar căutând mereu motive.
Cum îmi pot recupera banii??
Sau care este pedeapsa lui dacă merg la poliție ce spune legea???
Cel mai recent răspuns: Kosty333 , utilizator 20:39, 27 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la ce spune legea e cale lunga durează ani de zile pana se soutioneaza o plângere penală.Daca aveti un contract încheiat încercați un proces civil daca nu mergeți la poliție și faceti o plângere pt înșelăciune.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pana la ce spune legea e cale lunga durează ani de zile pana se soutioneaza o plângere penală.Daca aveti un contract încheiat încercați un proces civil daca nu mergeți la poliție și faceti o plângere pt înșelăciune.

Am un contract făcut de el ne înregistrat la fisc cu toate datele lui. Chiar așa poliția nu poate sa facă dreptate cu o lege care săi oblige sa dea banii înapoi sau săi bage la pușcărie pentru escrocherii???
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Kosty333, utilizator
Eu v-am spus ce variante aveti o plângere penală care durează ani sau un proces civil.Nu trebuie sa imi cereți mie explicații despre ce poate sau nu sa faca politia .
Puteți măcar un articol sami Spune-ți cum se pedepsește un asemenea caz??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie stabilit mai intai daca este vorba de un litigiu penal sau de un litigiu civil.
Mergeti sa explicati la un avocat exact situatia de fapt.
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Talon retinut de mecanicul la care mi-am facut masina ATSOnesti ATSOnesti am o mare problema foarte grava si doresc sa stiu daca mar putea ajuta cu ceva politia acum ceva timp in urma am dus masina la reparat la un mecanic auto ... ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera o masina barbumarian509 barbumarian509 Buna ziua am si eu o problema.Am cumparat o mașină acum doi ani de la un văr și nu am avut timp sa o inscriu pe numele meu .Deoarece el este plecat în ... (vezi toată discuția)